AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka takmak

Kahve falında şapka takmak

Kahve falında şapka takmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında şapka takmak gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında mavi şapka takmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında mor şapka takmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, üzüntü yaşamaya alamet eder.

Kahve falında başına şapka takmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker şapkası takmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni şapka takmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri şapka takmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak geniş geniş yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir