AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına şapka takmak

Kahve falında başına şapka takmak

Kahve falında başına şapka takmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında başa şapka takmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak sorunlarının sürekli artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında başına şapka takmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başında şapka görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına şapka giymek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına inanılır.

Kahve falında başında şapka görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir