AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor şapka takmak

Kahve falında mor şapka takmak

Kahve falında mor şapka takmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mor şapka takmak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında mor şapka takmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor şapka görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında asker şapkası takmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi şapka takmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulur.

Kahve falında beyaz şapka takmak çok büyük kazanç elde edileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında başına şapka takmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir