AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü şapka takmak

Kahve falında örgü şapka takmak

Kahve falında örgü şapka takmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında örgü şapka takmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında örgü şapka takmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü şapka görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında deri şapka takmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında süslü şapka takmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi şapka takmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, ruhani önderlik yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şapka takmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovboy şapkası takmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir