AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli şapka takmak

Kahve falında renkli şapka takmak

Kahve falında renkli şapka takmak zevkli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında renkli şapka takmak gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında renkli şapka takmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında başına şapka takmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni şapka takmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri şapka takmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Kahve falında süslü şapka takmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında başa şapka takmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında şapka takmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir