AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi şapka takmak

Kahve falında kahverengi şapka takmak

Kahve falında kahverengi şapka takmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka görmek uygulayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yün şapka takmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında başına şapka takmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında örgü şapka takmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker şapkası takmak fakirlikten kurtulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şapka takmak dua alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil şapka takmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir