AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri şapka görmek

Kahve falında deri şapka görmek

Kahve falında deri şapka görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rakiplerini geride bırakacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deri şapka gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında deri şapka takmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında deri şapka görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun şapka görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına yorulur.

Kahve falında yılbaşı şapkası görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz şapkası görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin şapka taktığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalettir.

Kahve falında başına şapka giymek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir