AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye taş atmak

Kahve falında dereye taş atmak

Kahve falında dereye taş atmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, başarının düşeceğine, yarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereye taş atmak gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında dereye taş atmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dereye atmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında dereye para atmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında taşlı dere görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Kahve falında dere içinde taş görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında derelerin taştığını görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında derenin taştığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı dereden geçmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir