AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere içinde taş görmek

Kahve falında dere içinde taş görmek

Kahve falında dere içinde taş görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, işine dört elle sarılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere içinde taş gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında dere içinde taş görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede taş görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derenin taştığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dereye taş atmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı dere görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derelerin taştığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Kahve falında dereden taş toplamak yanlış yönde kararlar verileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere taştığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir