AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin taştığını görmek

Kahve falında derenin taştığını görmek

Kahve falında derenin taştığını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derenin taştığını gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında derelerin taştığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı dere görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede taş görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında derenin taştığını görmek kazancın gittikçe azalacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden taş toplamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere içinde taş görmek aldığı borçların katbekat artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işarettir.

Kahve falında dere taşı görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında taşmış dere görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir