AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye atmak

Kahve falında dereye atmak

Kahve falında dereye atmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereye atmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında dereye taş atmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında dereye atmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereye para atmak sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında derede yatmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında derede elle balık tutmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden balık toplamak işinin aksayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında dereden geçememek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında dere ırmak görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir