AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye para atmak

Kahve falında dereye para atmak

Kahve falında dereye para atmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, geleceğine bakacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereye para atmak gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında dereye para atmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına inanılır.

Kahve falında dereye atmak asil kimselerden çıkacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dereye taş atmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden para toplamak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete para atmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında parayı yere atmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında parayı denize atmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir