AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı dereden geçmek

Kahve falında taşlı dereden geçmek

Kahve falında taşlı dereden geçmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı dereden geçmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Kahve falında taşlı dereden geçmek konforunun yerinde olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere üzerinden geçmek kazançlarının gittikçe azalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında atla dereden geçmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereyi geçmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dere üstünden geçmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında derenin üstünden geçmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarından geçmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir