AnaSayfa / Genel / Kahve falında derelerin taştığını görmek

Kahve falında derelerin taştığını görmek

Kahve falında derelerin taştığını görmek çocuk sahibi olunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında derelerin taştığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında taşmış dere görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dereye taş atmak şansın açılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dere içinde taş görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında derenin taştığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derelerin taştığını görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında derede taş görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dere taştığını görmek maddi sorunlarının artacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dere taşı görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir