AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı dere görmek

Kahve falında taşlı dere görmek

Kahve falında taşlı dere görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı dere gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında dereden taş toplamak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere içinde taş görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı dereden geçmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında derelerin taştığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere taşı görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında derede taş görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereye taş atmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derenin taştığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir