AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı su içmek

Kahve falında acı su içmek

Kahve falında acı su içmek sıkıntılardan kurtulmaya, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında acı su içmek gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı su içmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Kahve falında acı çorba içmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı bir şey içmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında acı süt içmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında acı kahve içmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı sigara içmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı ilaç içmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir