AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı çorba içmek

Kahve falında acı çorba içmek

Kahve falında acı çorba içmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, bahtının da çok parlak olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında acı çorba içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Kahve falında acı çorba içmek şifa göreceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı ilaç içmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Kahve falında acı şarap içmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acı sigara içmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, anne babaya müjde verileceğine inanılır.

Kahve falında acı süt içmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret eder.

Kahve falında acı bir şey içmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında acı su içmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir