AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı süt içmek

Kahve falında acı süt içmek

Kahve falında acı süt içmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında acı süt içmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Kahve falında acı süt içmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı süt görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında acı süt emzirmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında acı çorba içmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında acı su içmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında acı ilaç içmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı şarap içmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir