AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı bir şey içmek

Kahve falında acı bir şey içmek

Kahve falında acı bir şey içmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında acı bir şey içmek gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Kahve falında acı bir şey içmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında acı bir şey yemek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret eder.

Kahve falında acı kahve içmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında acı şarap içmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında acı su içmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında acı ilaç içmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında acı çorba içmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir