AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı kahve içmek

Kahve falında acı kahve içmek

Kahve falında acı kahve içmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, adını aklamayı başaracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı kahve içmek gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında acı kahve içmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında acı kahve görmek birçok kişiye yardım edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında acı kahve ikram etmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, gönlündeki gibi sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı kahve yapmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında acı kahve pişirmek çok zor dönemlerden geçeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret eder.

Kahve falında acı sigara içmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı su içmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında acı bir şey içmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir