AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden acı su içmek

Kahve falında çeşmeden acı su içmek

Kahve falında çeşmeden acı su içmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kazancının tükenmeyeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek elde edilecek menfaatlere, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeşme suyu içmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek ayağının tökezlemeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir