AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı ilaç içmek

Kahve falında acı ilaç içmek

Kahve falında acı ilaç içmek belli bir kazanç elde edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ev sahibi olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında acı ilaç içmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında acı ilaç içmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlış ilaç içmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı ilaç içmek adını aklamayı başaracağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fazla ilaç içmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kalabalıktan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaçlı su içmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında depresyon ilacı içmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mide ilacı içmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir