AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı sigara içmek

Kahve falında acı sigara içmek

Kahve falında acı sigara içmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, hasret gidereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı sigara içmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında acı sigara içmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı kahve içmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında acı su içmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında acı çorba içmek hayalkırıklığı duyacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında acı süt içmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında acı ilaç içmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı şarap içmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir