AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin üzerinden geçmek

Kahve falında derenin üzerinden geçmek

Kahve falında derenin üzerinden geçmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında derenin üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında derenin üstünden geçmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek güçten düşeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında berrak dereden geçmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında dere kenarından geçmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden arabayla geçmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında derenin üzerinden geçmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kirli dereden geçmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden karşıya geçmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir