AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin üstünden geçmek

Kahve falında derenin üstünden geçmek

Kahve falında derenin üstünden geçmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında dere üstünden geçmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında derenin üstünden geçmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla dereden geçmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dere üzerinden geçmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında dereden yürüyerek geçmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden geçmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı dereden geçmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir