AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden karşıya geçmek

Kahve falında dereden karşıya geçmek

Kahve falında dereden karşıya geçmek bolluğun ve verimin de artacağına, kısmetinin kapanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında dereden karşıya geçmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak kendisine yeni bir iş bulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda karşıya geçmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir