AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden arabayla geçmek

Kahve falında dereden arabayla geçmek

Kahve falında dereden arabayla geçmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dereden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Kahve falında dereden arabayla geçmek büyük hatalar yapacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında akan dereden geçmek geçiminin zor hale geleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dereden yüzerek geçmek ona emek vereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereden geçmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulur.

Kahve falında dere üstünden geçmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, işsiz kalmaya alamet eder.

Kahve falında dereyi geçmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dere kenarından geçmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir