AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak dereden geçmek

Kahve falında berrak dereden geçmek

Kahve falında berrak dereden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, elinize para geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında berrak dereden geçmek gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında berrak dereden geçmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz berrak dere görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında derede berrak su görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak bir dere görmek sadece kendisini düşüneceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında berrak dere görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında berrak akan dere görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında berrak sudan geçmek büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir