AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu dereden geçmek

Kahve falında çamurlu dereden geçmek

Kahve falında çamurlu dereden geçmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, makbul olmayan işler yapacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında dere içinden geçmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı dereden geçmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında dereyi geçmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, elinin darlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek rütbesinin yükseleceğine, yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak dereden geçmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden geçmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derenin üstünden geçmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir