AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarından geçmek

Kahve falında dere kenarından geçmek

Kahve falında dere kenarından geçmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Kahve falında dere kenarından geçmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarında ev görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında gezmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında dere kenarında namaz kılmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarından yürümek variyetinin her geçen gün artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında dere kenarında koşmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarında yatmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir