AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli dereden geçmek

Kahve falında kirli dereden geçmek

Kahve falında kirli dereden geçmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kirli dereden geçmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında kirli dereden geçmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında dereden karşıya geçmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derenin üzerinden geçmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında atla dereden geçmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek müjdeli haberle geleceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dere kenarından geçmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında dere içinden geçmek çok yıpranacağına, rahat nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında dereden geçmek rahatının yerine geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir