AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden geçmek

Kahve falında dereden geçmek

Kahve falında dereden geçmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, işsiz kalmaya, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden geçmek gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Kahve falında berrak dereden geçmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine yorulur.

Kahve falında dereden arabayla geçmek üzüleceğine ve borçlanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derenin üzerinden geçmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereden yüzerek geçmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kısmetin ve şansın açılacağına delalet eder.

Kahve falında dere üstünden geçmek sevindirici olaylar yaşayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere içinden geçmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Kahve falında dereyi geçmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir