AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere üstünden geçmek

Kahve falında dere üstünden geçmek

Kahve falında dere üstünden geçmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dere üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dere üstünden geçmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında derenin üstünden geçmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden geçmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında dere içinden geçmek insanlara iyilik yapmaya, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dereden karşıya geçmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dere üzerinden geçmek kısmetlerinin artacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir