AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, keder yaşayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek faydalı şeyler yapacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir