AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla dereden geçmek

Kahve falında atla dereden geçmek

Kahve falında atla dereden geçmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atla dereden geçmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Kahve falında atla dereden geçmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Kahve falında kirli dereden geçmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden karşıya geçmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereyi geçmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden arabayla geçmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında dereden geçmek verimli ve bereketli işler yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere üstünden geçmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, herkesin takdirinin toplanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir