Kahve falında dereden yürüyerek geçmek

Kahve falında dereden yürüyerek geçmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında dereden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Kahve falında dereden karşıya geçmek birçok iş kapısının açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak dereden geçmek insanların alım gücünün azalacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işarettir.

Kahve falında derenin üstünden geçmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere üzerinden geçmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek adeta havalara uçacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında dereden yürüyerek geçmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir