AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere üzerinden geçmek

Kahve falında dere üzerinden geçmek

Kahve falında dere üzerinden geçmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına inanılır.

Kahve falında dere üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dere üstünden geçmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli dereden geçmek geçici olarak rahatsızlanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında berrak dereden geçmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı dereden geçmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derenin üstünden geçmek kısmetli bir kişi olunacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek borçların ve dertlerin biteceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında dereden arabayla geçmek böylece hayata yeniden sarılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derenin üzerinden geçmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir