AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık dereden geçmek

Kahve falında bulanık dereden geçmek

Kahve falında bulanık dereden geçmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında bulanık dereden geçmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık dereye görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında derede bulanık su görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereyi bulanık görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, gülüp eğleneceğine inanılır.

Kahve falında bulanık dere görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık derede yüzmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir