AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yurtdışına gidileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin karşısına geçmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden karşıya geçmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi karşıya geçmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzerek deniz geçmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir