AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek güzel sözler işiteceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına inanılır.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek gergin olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak çeşitli projeler ortaya koyacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir