AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, tecrübe sahibi olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden karşıya geçmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işarettir.

Kahve falında dereden geçtiğini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak çok mutlu edeceğine, kısmetin kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir