AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin karşısına geçmek

Kahve falında denizin karşısına geçmek

Kahve falında denizin karşısına geçmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek kazancın arttırılacağına, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Kahve falında denizi karşıya geçmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, yollarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında denizden karşıya geçmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında dereden karşıya geçmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, uygulayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir