AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan karşıya geçmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir