AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda karşıya geçmek

Kahve falında suda karşıya geçmek

Kahve falında suda karşıya geçmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında suda karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Kahve falında suda karşıya geçmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşıya geçmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek beddua ve ah alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir