AnaSayfa / Genel / Kahve falında caddeden karşıya geçmek

Kahve falında caddeden karşıya geçmek

Kahve falında caddeden karşıya geçmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, gerekirse özür dileneceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek yeni kısmetlere nail olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında caddeden geçmek kişinin rahat nefes alacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Kahve falında cadde geçmek endişelerinden kurtulacağına, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında geniş caddeler görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, korkularının yok olacağına inanılır.

Kahve falında büyük cadde görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık cadde görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caddede oturmak itibar göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında boş cadde görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir