AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, güzel günlerin geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında derede balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek çok yorulacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir