AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek afiyette olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, evi yoksa ev alacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek sevdiklerini de koruyacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı yemek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında balık tutan görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir