AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık tutan adam görmek kötülüklerden uzak olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında balık tutan görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, endişeli durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı yemek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir