AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tutmaya gitmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık tutanları görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir