AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş dere görmek

Kahve falında buz tutmuş dere görmek

Kahve falında buz tutmuş dere görmek bunu şeref sayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş dere gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet eder.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutan deniz görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tuttuğunu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş ev görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir